Jaa tarinasi

Haluatko jakaa tarinasi Sis.klubin sivustolla?

Otamme vastaan tarinoita neljässä kategoriassa: kuukautiset, synnytys, menopaussi ja seksuaalisuus. Seksuaalisuuskategoriaan sopivat tarinat hyvin monesta eri aiheesta, esim. kehosuhteesta, orgasmeista, seksistä, rakkaudesta, hedelmällisyydestä, lapsettomuudesta, halusta, haluttomuudesta. Sivuston on tarkoitus olla rohkaiseva, kannustava ja voimaannuttava, joten kerrothan rankoista kokemuksista vain, mikäli olet jo käsitellyt ne, ottanut osaksi elämäntarinaasi ja löytänyt kokemuksesta uutta voimaa ja vahvuutta.

Voit lähettää tarinasi sähköpostilla osoitteeseen tarinat@sisklubi.fi tai oheisella lomakkeella (lomake tulossa lähiaikoina). Mikäli käytät lomaketta, kirjoitathan tarinan ensin esimerkiksi tekstitiedostoon, josta voit kopioida sen lomakkeelle. Näin tarinasi ei katoa esim. internetyhteydessä ilmenevien häiriöiden vuoksi.

Voit kirjoittaa tarinasi etunimelläsi, etu- ja sukunimelläsi, nimimerkillä tai täysin anonyyminä. Halutessasi voit kertoa myös ikäsi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme erittäin iloisia, jos sinulla on jokin tarinaan sopiva kuvituskuva. Se ei kuitenkaan ole välttämätön tarinan julkaisemisen kannalta.

Kun kirjoitat tarinaasi, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

  • Mikä on punainen lankasi? Mieti mikä on tarinassasi tärkeää, haluatko välittää numeroita vai tunnelmia?
  • Mikä tekee tarinastasi lukijalle kiinnostavan, onko kerrontasi helppolukuista? Lue tarinasi muutaman kerran ennen lähettämistä ja luetuta se mielellään jollain toisellakin.
  • Sopiva pituus tarinalle on n. 300-1000 sanaa, jotta Sis.klubin sivustolle saapuva jaksaa sen lukea. Mikäli haluat lähettää huomattavasti pidemmän tarinan, olethan ensin yhteydessä.
  • Voit kirjoittaa myös runon.
  • Mieti kirjoituksellesi sopiva otsikko. Tarvittaessa voimme auttaa otsikon keksimisessä.

Oikoluemme ja stilisoimme tekstit ennen julkaisua. Olemme kuitenkin todella iloisia, jos yhdyssanat ja pilkut ovat paikallaan jo valmiiksi.

Haluatko jakaa tarinasi liveklubilla?

Tarinankerronta live/etäklubeilla toimii kutakuinkin samalla periaatteella kuin karaoke tai lavarunouden open mic -illat. Voit kirjoittaa nimesi listaan saapuessasi paikalle (tai ilmoittautua chatissa). Kerrontavuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhden tarinan suosituskesto on korkeintaan 10 minuuttia. Kun valmistelet tarinaasi, mieti siis tarkoin mitä haluat jakaa ja mikä on tarinasi punainen lanka. Klubi-illan on tarkoitus olla rohkaiseva, kannustava ja voimaannuttava, joten kerrothan rankoista kokemuksista vain, mikäli olet jo käsitellyt ne, ottanut osaksi elämäntarinaasi ja löytänyt kokemuksesta uutta voimaa ja vahvuutta.