Liveklubi

Tarinoita nautinnosta Liveklubilla la 6.4.2019!

Save the date! La 6.4. kerrotaan Lavaklubilla tarinoita nautinnosta ja orgasmeista! Haluaisitko jakaa oman tarinasi? Laita viestiä klubi@sisklubi.fi.

Haluatko liveklubin omalle paikkakunnallesi?

Sis.klubi toimii täysin vapaaehtoisperiaatteella eikä saa rahoitusta mistään. Klubin pääsylipputuottoja hyödynnetään aina seuraavan klubin järjestämiseen. Mikäli sinulla on tiedossa soveltuva tila ja palava halu saada Sis.klubi omaan kotikaupunkiisi, laita sähköpostia klubi@sisklubi.fi, niin tuumitaan asiaa yhdessä!

Sopivassa klubimestassa on tilaa n. 30-100 osallistujalle, kotoisa tunnelma, äänentoisto sekä mieluiten mahdollisuus syötävän ja juotavan ostamiseen.

Haluatko jakaa tarinasi liveklubilla?

Tarinankerronta liveklubeilla toimii kutakuinkin samalla periaatteella kuin karaoke tai lavarunouden open mic -illat. Voit kirjoittaa nimesi listaan saapuessasi paikalle. Kerrontavuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sovimme muutamia kertojia myös etukäteen ainakin näin aluksi, joten voit ilmoittaa halukkuudestasi myös sähköpostitse klubi@sisklubi.fi. Yhden tarinan suosituskesto on 3-5 minuuttia ja sitä ei saa ylittää. Kun valmistelet tarinaasi, mieti siis tarkoin mitä haluat jakaa ja mikä on tarinasi punainen lanka. Klubi-illan on tarkoitus olla rohkaiseva, kannustava ja voimaannuttava, joten kerrothan rankoista kokemuksista vain, mikäli olet jo käsitellyt ne, ottanut osaksi elämäntarinaasi ja löytänyt kokemuksesta uutta voimaa ja vahvuutta.

Ensimmäinen liveklubi oli Helsingin Lavaklubilla la 11.11.2017 klo 17 aiheena synnytyskertomukset.

Toinen liveklubi oli Jätkäsaaressa Hyvän toivon kappelissa lapsettomien lauantaina 12.5.2018 aiheena lapsettomuus ja lapsen menetys.

Kolmes liveklubi järjestettiin Kansallisteatterin Lavaklubilla ke 31.10.2018 ja ensimmäisen klubin tapaan illassa kerrottiin synnytystarinoita.