Liveklubi

Etäklubi ti 4.5.2021 klo 19 NAUTINTO

Vuodesta 2020 tuli koronaepidemian vuoksi täysin klubiton vuosi – en ensin halunnut ajatella etäklubia vaihtoehtona. Nyt kun melkein kaikkea muuta on jo tehty etänä, päätin että annan myös Sis.klubille mahdollisuuden. Sen vuoksi ti 4.5. kerrotaan ja kuullaan tarinoita nautinnosta.

Etäklubi toteutetaan Zoomin välityksellä. Voit siis osallistua maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta!

Haluaisitko sinä olla yksi tarinankertojista? Tarinankertojat pääsevät tilaisuuteen maksutta ja saavat lisäksi kiitoslahjan. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia anna-riitta@viekku.fi.

Klubi-ilta alkaa klo 19.00 tervetulosanoilla ja mikäli lippuja myydään riittävän paljon, luvassa on myös yllätysmusiikkivieras. Kutsu siis kaverisikin mukaan! Osallistujien kesken myös arvotaan yllätyspalkinto. Tilaisuuden kesto on korkeintaan kaksi tuntia.

Pääsymaksu on henkilökohtainen, ei ruutukohtainen, eli vaikka osallistuisit kaverin kanssa saman ruudun ääreltä, ostattehan molemmat omat lippunne. Lataathan Zoom-sovelluksen käyttöösi hyvissä ajoin ja huolehdi, että käyttäjänimesi vastaa lippua ostaessasi käyttämääsi nimeä. Saat Zoom-linkin tilausvahvistuksen yhteydessä.

Linjoilla on mukana yhteyshenkilö, jolle voi ilmoittaa havaitsemastaan tai kokemastaan häirinnästä.

LIPUT 12 € >>

Haluatko liveklubin omalle paikkakunnallesi?

Sis.klubi toimii täysin vapaaehtoisperiaatteella eikä saa rahoitusta mistään. Klubin pääsylipputuottoja hyödynnetään liveklubien järjestämiseen sekä verkkosivuston ylläpitokuluihin. Mikäli sinulla on tiedossa soveltuva tila ja palava halu saada Sis.klubi omaan kotikaupunkiisi, laita sähköpostia klubi@sisklubi.fi, niin tuumitaan asiaa yhdessä!

Sopivassa klubimestassa on tilaa n. 30-100 osallistujalle, kotoisa tunnelma, äänentoisto sekä mieluiten mahdollisuus syötävän ja juotavan ostamiseen.

Haluatko jakaa tarinasi liveklubilla?

Tarinankerronta liveklubeilla toimii kutakuinkin samalla periaatteella kuin karaoke tai lavarunouden open mic -illat. Voit kirjoittaa nimesi listaan saapuessasi paikalle (tai ilmoittautua chatissa). Kerrontavuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sovimme muutamia kertojia myös etukäteen, joten voit ilmoittaa halukkuudestasi myös sähköpostitse klubi@sisklubi.fi. Yhden tarinan suosituskesto on korkeintaan 10 minuuttia. Kun valmistelet tarinaasi, mieti siis tarkoin mitä haluat jakaa ja mikä on tarinasi punainen lanka. Klubi-illan on tarkoitus olla rohkaiseva, kannustava ja voimaannuttava, joten kerrothan rankoista kokemuksista vain, mikäli olet jo käsitellyt ne, ottanut osaksi elämäntarinaasi ja löytänyt kokemuksesta uutta voimaa ja vahvuutta.

Ensimmäinen liveklubi oli Helsingin Lavaklubilla la 11.11.2017 klo 17 aiheena synnytyskertomukset.

Toinen liveklubi oli Jätkäsaaressa Hyvän toivon kappelissa lapsettomien lauantaina 12.5.2018 aiheena lapsettomuus ja lapsen menetys.

Kolmes liveklubi järjestettiin Kansallisteatterin Lavaklubilla ke 31.10.2018 ja ensimmäisen klubin tapaan illassa kerrottiin synnytystarinoita.

 

Neljännellä liveklubilla la 6.4.2019 kerrottiin Lavaklubilla tarinoita nautinnosta ja orgasmeista! Tarinoiden lisäksi juhlistimme Marja Kihlströmin orgasmikirjan pikkusiskon eli Iso O -harjoituskirjan julkistamista.